31. heinäkuuta 2018

Syntymäpäiviä ja ihania uutisia

Aina ei asiat mene kuten suunnittelee ja suunnitelmiin tulee muutoksia. Olin keväällä suunnitellut jo valmiiksi hienon facebook päivityksen eilisestä ja tästä päivästä. Tarkoituksena oli juhlia 1-vee ja 10-vee synttäreitä, mutta toinen ei koskaan nähnyt seuraavaa syntymäpäiväänsä 💔

Eilen tosiaan superchihu täytti kokonaisen vuoden! Tähän vuoteen on mahtunut vaikka mitä, mutta silti tuntuu ettei olla tehty juuri mitään. Ristiriitaista?! Ei kai :) Olisihan sitä voinut enemmän tehdä agility juttuja mutta eipä se vieläkään myöhästä ole. Onpahan saanut ainakin kasvaa rauhassa. Jos viimeistään silloin kun Keeta palaa takaisin agilityn pariin aloitettaisiin myös Mitsun opetus agin saloihin. Onhan se toki jo vähän alottanut hypyn tarjoomista (on muuten ihan huippu hyvä tässä!) ja keppien alotuksen harjottelua. Pitäisi jossain vaiheessa ottaa kosketusalusta mukaan treeniin, mutta nää helteet ei oikein auta hukkuneen treenimotivaation löytämisessä..
Tää chihu on just niin täydellinen, kun ikinä osasin edes kuvitella ❤️ Se on sellanen helppo kaikki käy tyyppi. Täytyy tunnustaa, etten hirveesti sitä pentuna kuskannut mihinkään ihmisten ilmoille, mutta silti se on paikassa ku paikassa kuin kotonaan. Ei pelkää mitään ja tutustuu vento vieraisiin ihmisiin hyvin mielellään.
Ja tänään olisi ollut maailman parhaimman kelpien 10-vuotissyntymäpäivä ❤️ Hyvää synttäripäivää sinne johonkin pilvien reunalle rakas! ❤️

Jotta elämässä tapahtuisi välillä jotain hyvääkin, niin Keeta ultrattiin perjantaina tiineeksi ❤️ Ei sieltä montaa oo tulossa, mutta eipä tuo ultra välttiis kerro ihan täyttä totuutta. Vielä noin kuukausi odotusta olisi edessä eli puoli välissä ollaan nyt. Olin ihan varma että tuo on tyhjä kun ei näyttänyt yhtään mitenkään erikoiselta, siksi en oo ees viittinyt blogiin asiasta kirjoittaa sen enempää koska oletin sen olevan ihan turhaa. Muttei se oliskaan ollu turhaa :) Täytyy nyt ihan tosissaan kirjustaa pentueesta tänne blogiin ja muutenkin pitää alkaa valmistautumaan tuleviin pentuihin. Ihan huippu ihana syksy tulossa!

Ei kommentteja: