2. toukokuuta 2010

Päivityksiä...

Jälleen on aika mennyt oikein hurahtamalla ohitse ja näin blogin päivitykset ovat aina vaan venyneet. Pikkupennelin kotiuduttua ei ole ollut juurikaan tuota vapaa-ajan ongelmia :) Päivät menevät koirien kanssa touhuillessa yllättävän nopeasti.

Riiviö vietti nimiäisiään monen viikon pohdinnan ja monien erilaisten nimiehdotusten jälkeen päätin jatkaa tätä autolinjaa chihujen nimissä eli se tottelee nimeä Mini. Tai ainakin yrittää. Minin kanssa elämä on lähtenyt oikein hyvin käyntiin. Se on jo sisäsiisti! Chihujen pitäisi olla melko vaikea sisäsiistiksi opetettavia, mutta tuolle on mennyt perille jo 4,5kk. Toisin kuin Kyra-kelpie, joka vielä 7kk pissi sisälle...
Mersu on vasta nyt viime viikon aikana alkanut leikkimään Minin kanssa, omalla ärrinmörrin tyylillään, mutta leikkii kuiteskin :) Eikä se enää niin paljoa murise pennulle, kuin alussa.
Kyra ja Mini tulevat niin hyvin toimeen keskenään, että Kyra joutui antibioottikuurille, kun Mini pureskeli sen huulen auki ja sehän sitten tulehtui. Kyra kun antaa pennun tehdä ihan mitä vain eikä sano koskaan mitään.

Hieman näyttelykuulumisia monen kuukauden takaa.. Tammikuun 30.päivä oltiin Kyran kanssa Alavuden ryhmänäyttelyssä ja siellä oli tuomarina Jaana Hartus. Arvostelu on jossain hyvässä tallessa, enkä siitä muista enää mitään. Jaana antoi Kyralle EH:n ja sijoitti junnujen ensimmäiseksi, junnuja oli muistaakseni 3.

22.3 Kyra kävi kyynär/lonkkakuvissa. Ell sanoi lonkkien olevan B, mutta tulivat kennelliitosta A:na takaisin. Kyynärät myös terveet 0/0. :) Tästä on hyvä jatkaa ja tavoitteena olisi aloittaa agilityn kisaura Nokialla toukokuun lopulla. Tässä on ollut vähän huolta ja murhetta matkassa, ettei oikein ole ollut fiiliksiä treenailla kovinkaan suuret tavoitteet mieleessä, mutta ei niistä nyt sen enempää.

27-28.3 suoritin hyväksytysti kasvattajan peruskurssi. Kennelnimihakemus on melkolailla valmis, vielä pitäisi vaan päättää kumman nimen laitan ensimmäiseksi. Kasvatusroduiksi tulevat ainakin lk ja pk chihuahuat ja ehkä myös kelpiet.

Ei kommentteja: