Pentuja


 
 
(C) Hanna Kärjenmäki

Suklaatassut luovutetaan aikaisintaan 7-viikon ikäisinä, rekisteröityinä, useaan kertaan madotettuina, sirutettuina ja eläinlääkärin tarkastamina. Lisäksi uudet pennunostajat liitetään rotujärjestön jäseniksi heidän niin halutessaan. Pennut saavat mukaansa pentupakkauksen hoito-ohjeiden kera sekä kasvattajan tuen koiran hoitoon, kouluttamiseen, ruokintaan ja terveyteen liittyvissä asioissa 24/7. Haluan kuulla jatkossa säännöllisesti, mitä kasvateilleni kuuluu. Ja tarpeen mukaan pyrin auttamaan, mikäli itse en osaa neuvoa, pyrin löytämään apua koirallisilta kavereiltani.

Suklaatassut kasvavat arjen keskellä tottuen mm. autoiluun, toisiin koiriin, eri ikäisiin ihmisiin, erilaisiin ääniin, alustoihin, leluihin sekä ulkoiluun.

Pennut myydään ensisijaisesti harrastaviin koteihin, joissa on edes hieman koirakokemusta ennestään. En myy pentua pelkän puhelinkeskustelun tai sähköpostin perusteella, vaan haluan tavata mahdollisesti tulevat kasvatinomistajat henkilökohtaisesti. Samalla pääsee tutustumaan koiriini ja tulevan pentueen emään.

Mikäli olet kiinnostunut pennuista, ole yhteydessä mieluiten sähköpostitse ja kerro millaista koiraa olet hakemassa, mitä harrastuksia suunnittelet mahdollisen tulevan koirasi kanssa sekä hieman myös perheestäsi ja aiemmasta koirakokemuksestasi.

Yhteystiedot:
Kirsi Mertala, Virrat
kirsi.mertala (at) gmail.com 3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Moi, Olen kiinnostunut kelpieistä ja kysyisinkin onko sinulla suunnitteilla koska seuraavat kelpiepennut? :) Onko jo vanhemmista tietoa?

Kirsi kirjoitti...

Moi, Seuraavia pentusuunnitelmia ei ole tällä hetkellä. Keeta ei enää saa pentuja ja Koona on vielä itsekin pentu, mutta jos sen terveys ja luonne täyttävät tulevaisuudessa jalostuskoiran kriteerini niin ehkä Koonis jatkaa Suklaatassujen tarinaa. Mutta siihen tosiaan on vielä hyvin pitkä matka.

Anonyymi kirjoitti...

Miksei Keeta saa enää pentuja? Osaatko suositella jotain kasvattajaa kehen kannattaisi olla yhteydessä?