27. elokuuta 2018

Keetan pennut ūüėć

Perjantai iltana Keeta kävi rauhattomaksi ja alkoi tehdä pesää pentulaatikkoonsa. Pe-la välinen yö tuli nukuttua hyvin pätkittäin, kun ajattelin Kepan aloittavan synnyttämään ihan minä hetkenä hyvänsä. Aamulla hieman yli kuusi Keeta pyysi ulos ja kävi pissillä pihalla. Tultiin sisälle ja ei mennyt kuin ehkä vartti niin Keeta alkoi nuolemaan takapäätään ja ponnisti!

Eka pentu saapui t√§h√§n maailmaan klo 06.25 ❤️ Pentu on red & tan v√§rinen narttu ja se oli oikein virke√§ ja reippaasti meni tissille. Vuorokauden ik√§isen√§ oli tiputtanut reippaasti painoaan eik√§ oikein tuntunut saavan tissist√§ mit√§√§n. Annoin ruiskulla maitokorviketta ja nyt kahden vuorokauden i√§ss√§ pentu on saanut jo hieman painoa lis√§√§ syntym√§painoonsa. Keeta oli pennusta ihan super innoissaan.
Toinen red&tan värinen narttupentu syntyi klo 07.04. Se oli alkuun vähän vaisu ja vaati apuja, jotta pääsi syömään. Nyt parin vuorokauden ikäisenä pentu on reipas, eikä tarvitse enää apuja. Kasvaa hyvin.
Kolmas pentu on myös red&tan värinen narttu. Se syntyi klo 07.23. Todella reipas ja tämän pentueen isoin narttu. Syö ja kasvaa erittäin hyvin.
Neljäs pentu antoi hieman odotuttaa itseään ja näki päivän valon klo 08.15. Jälleen narttu, mutta tällä kertaa ilman tan merkkejä eli ruskea väriltään. Pentueen pienin mutta on pärjännyt ihan itse hienosti ja kasvaa hyvin.
Viides penneli syntyi klo 09.13. Merkkasin jo ennen pennun syntymää muistiinpanoihin, että se on uros ja niinhän se olikin! Ruskea iso poika, joka oli reippaasti menossa tissille syömään. Nyt parin vuorokauden ikäisenä uros painaa yli 420g ja on pentueen isoin tällä hetkellä. Sillä tuntuu olevan luonnetta jo nyt, se ottaa tasan sen parhaimman ruokapaikan vaikka se olisikin varattu. Se elää syödäkseen :) Ihana pallo lapsi.
Siinä oli pennut tällä kertaa ja tämä on oikein hyvä määrä. Neljä narttua ja vielä kolme tan merkeillä sekä yksi uros! Keeta teki sen mitä toivoin :) Lisää kuvia pennuista tulee kun saan kuvat kamerasta koneelle.

Ei kommentteja: