24. syyskuuta 2008

Pettymyksiä ja onnistumisia

On hieman jäänyt tämä kirjoittaminen, joten aloitetaanpas muutaman viikon takaisista tapahtumista..

Eli lähdettiin lauantaina 13.9. Mersun ja Hannan kanssa hieman ennen seitsemää ajelemaan Nokialle. Kyseessähän on siis agilitykisat. Ilmojen jälkeen käytiin koirien, eli Tessa, Mersu ja Desi, kanssa pikku lenkillä.
Päivän aikana oli kaksi rataa, kummatkin vaikuttivat helpoilta ja mukavilta. Tuntui siltä että nyt saadaan se viimeinen nolla ja noustaan kakkosiin, mutta toisin kävi.. Tuli kaksi hyllyä, putkihulluna koirana Mercedes juoksi kummallakin radalla putkeen joka oli sen nenän edessä.

Tässä kohtaa ajattelin, että huomenna on uusi päivä, uudet kaksi rataa, uusi mahdollisuus nousta kakkosiin.

No sunnuntaina taas hieman ennen seitsemää kaksi chihuahuaa pakataan autoon ja matka alkaa Nokialle. Perillä ilmojen jälkeen lenkille, jonka jälkeen katselemaan ensimmäistä rataa. Rata vaikuttaa todella mukavalta, nolla tulisi jos koira kulkisi. Mersu on vain erimieltä, sitä kiinnostaa nyt kaikki muu paitsi agility. Tuloksena jälleen hylly... Siinä meni kakkosiin siirtyminen: toinen rata on nimittäin hyppäri ja meillä on jo yksi hyppynolla.
Hyppyrata meneekin sitten hieman paremmin, saan koiran ja itseni sopivaan vireesee. Ei tule nollaa, kymmenen ratavirhettä ja 12.09 aikavirhettä ja sijoitus joku kymmenes.. Ihan hyvä lopetus tälle viikonlopulle.
Jäin vielä katsomaan kakkosten ja osan kolmosten radoista. Kotia kohti lähdettiin odottamaan ensi lauantaita (:
Seuraavalla viikolla eipä sitten oikeastaan tapahtunut mitään ihmeellistä. Odotin vain lauantaita niin paljon, ettei voinut tehdä mitään.

Lauantaina 20.9 lähdin ajelemaan Riihimäelle hakemaan siskoni matkaan mukaan. Pertteliin oltiin matkalla ja muutaman tunnin päästä oltiinkin perillä. Perillä oli vastassa muutama pihakoira ja aivan ihastuttavia kelpie vauvoja. Yksi näistä söpöliineistä tulee meille, kiitos Sarin, ja tietenkin Marian (: Paperien allekirjoitusten ja kera hyvien ohjeiden lähdimmekin ajemaan kotia kohti. Hetken aikaa pikkuinen vauva itki, mutta sammahti hyvin pian.
Pikkuiseni nimi on Yacatis Alkira-Queeny eli tutummin Kyra.

Ei kommentteja: