19. lokakuuta 2008

Joopa joo

Paljon on taas kerrennyt tapahtumaan, eikä tänne ole taaskaan tullut mitään tekstiä.. Mistähän se johtuu? Ei, en ole laiska..

Viime viikonloppuna oli Tampereella agilitykisat ja Mersu oli tietysti ilmoitettu sinne. Näiden kisojen päämäärä oli hakea se viimeinen nolla kakkosiin.
Ensimmäisenä ratana oli agirata, siis se mistä meidän pitäisi se nolla saada jos kakkosiin halutaan, Mersulla kun on jo yksi hyppynolla.. Rata vaikutti helpolta ja kivalta, no oli siinä muutama pieni ansa kohta jossa sai olla tarkkana ettei koira lähde omille teilleen. Lähtö koitti ja Mersu painoi menemään juuri sinne minne piti. Vauhti ei ollut ihan sitä parhainta Mersua ja siksi tulikin muutamia sekuntteja yliaikaa, mutta koira oli silti ihana ja paras <33 Ilmeisesti kylmyys vei osan Merun vauhdista..

Toinen rata oli hyppyrata, meillä ei siis tässä nousu mahdollisuutta. Rata vaikutti taas todella mukavalta, oli suoraa pätkää ja vähän pyöritystä. Tää rata me otettiin sillai vähän opetus mielessä, eli kokeiltiin ohjauksellisesti sellaisia juttuja mitä en normaalisti kisoissa tekisi. Ne ratkaisut toimivat hyvin ja jälleen koira juokseen radan nollalla virheellä, mutta yliaikaa tuli jälleen joku 11 sek.. Se ei haitannut pätkääkään.

Mersun radat loppuivat siihen, mutta minun vasta alkoivat. Lainakoirani Aada oli vuorossa seuraavaksi. Aada kisaa mini kakkosissa eli sain mennä ensimmäisen kakkosten radan.


Jatkuu joskus.......

Ei kommentteja: