7. joulukuuta 2008

Seinäjoella agikisoissa

Eilen, eli lauantaina auto starttasi pihasta viiden aikoihin aamulla suuntana Seinäjoki. Mukana autossa oli Mersu, Kyra ja Aada, joka napattiin matkalta mukaan. Koirat olivat hieman ihmeissään aikaisesta liikkeelle lähdöstä, ne saivat onneksi jatkaa uniaan autossa..

Matka meni mukavasti ja perille Wallsport Areenalle päästiin hyvissä ajoin. Ilmojen jälkeen koirat ulos. Mersun ensimmäisen radan alkuun ei ollut hirveästi aikaa, joten vein vain Mersun ensiksi sisälle, Aada ja Kyra saivat jäädä vielä autoon odottamaan.
Minien ensimmäinen rata vaikutti todella mukavalta ja helpolta, ajattelin että tästä saadaan se viimeinen nolla. Lähdön aika koitti äkkiä vaikka koiria oli ennen meitä monta. Rata alkoi hyvin, mutta päättyi hylkyyn. Ei mitään muistikuvaa mistä hylky tuli mutta Mersulla oli ainakin hauskaa. Se oli ihan innoissaan ja päästeli menemään ihan täysiä. Ehkä muutaman noin kuukauden (?) loma on ollut paikallaan, tai ollaanhan me käyty treenaamassa yksittäisiä esteitä kerran viikossa mutta koska viimeksi ollaan otettu kunnon ratoja, siitä ei ole mitään tietoa.

Ennen minien toista rataa kävin hakemassa Aadan ja Kyran myös sisälle. Minien rataantutustuminen alkoi puolituntia etuajassa, tämä rata oli hitusen vaikeampi kuin ensimmäinen muttei mikään mahdoton. Radalle pääsimme siinä alkupäässä, tälä kertaa ei tullut hylkyä mutta yli-innokkaan chihuahuan pitäminen hanskassa oli välillä vähän hankalaa joten tuli muutama kielto ja ylimääräsiä lenkkejä.. Tuloksena 40,jotain, tuli siis yliaikaakin jonkin verran. Että se siitä kakkosiin pääsemisestä, no ens kesänä on sitten uusia kisoja.

Aada kisaa mini kakkosissa ja sen kummatkin radat olivat kakkosen radoiksi todella helppoja. Mutta jälleen koira oli liian innokas ja vauhtia oli paljon enemmän mitä Aadalla yleensä. Ekalta radalta tuli vitonen ja neljä sekunttia yliaikaa. Tuo vitonen oli ihan ohjaajan virhe ja se ketuttaa niin paljon. Toiselta radalta hylky, putken väärä pää oli Aadan mielestä parempi kuin se oikea..


Ei kommentteja: