10. maaliskuuta 2009

Kisojen tuloksia ja uusia odotellessa

Joo, eipä sitten mennyt Tampereen kisat ihan niin kuin piti.. Yksi pikkuinen virhe ja vitonen, ja sen virheen takia neljä sekunttia yliaikaa.. Vähän harmittaa, mutta tuleehan noita uusia kisoja. Rata oli tosi helppo ja yksinkertainen. Meidän virhe tuli kepeillä, Mersu alotti ne väärältä puolelta. Mun olis pitäny ottaa sen huomio aikasemmin, mutten sitten taas siinä vaiheessa muistanu.. Ihan oli oma moka, koira kulki jälleen hyvin (:
Niin ja niistä valjaista/pannasta mitkä lupasin Mersulle kun se nousee kakkosiin.. Ostin jo sille sellaiset punaiset Hurtan y-valjaat, hups.. Tai no, ne oli Aadalle liian pienet niin ostin ns. vanhat.
Nyt vaan pitäis päästä treenaan keppejä, nimenomaan niiden aloitusta. Mutta treenit kerran viikkossa ei oikein riitä, täytyy siis odottaa kesää.
Seuraavia agikisoja ei olla tällä hetkellä mietitty, vaan 29.pvä on Pasi Pohjanpalo tulossa kouluttamaan Ruhalaan ja sinne me ollaan menossa.

Kyran kanssa ollaan ahkerasti treenattu nyt lauantaina olevia näyttelyä varten. Vähän jänskättää mennä ton adhd tapauksen kanssa kehään, sillä kun tuntuu olevan virtaa vähän liikaa.. Mutta ehkä se siitä tasaantuu, kunhan ikää ja taitoa keskittyä tulee lisää.
Kyra on myös päässyt joka viikko harjoittelemaan agilityä ja siitä se tykkääkin. Se tietää jo kotoa lähdettäessä että mennään agilityyn. Viikko sitten aloitin Kyran kanssa maahan menon harjoittelun ja nyt se osaa jo mennä maahan käsimerkistä (jos ei ole häiriötekijöitä).

Nyt vaan odotellaan lauantaita ja toivotaan parasta ja pelätään pahinta. Ei vaan ihan hyvin se toivottavasti menee.

Ei kommentteja: