12. huhtikuuta 2009

Kelit ovat nyt aivan uskomattoman ihania, lukuun ottamatta sitä kuran ja hiekan määrää sisällä ulkoilu on ollut kivaa. Tuntuu tosi keväiseltä, ja se vasta kivaa onkin kun lumet sulaa ja tulee kesä.
Maanantaina käväistiin Virroilla Koirapajalla katsomassa Saria, Kapoa ja Keikoa Kyran kanssa. Oi että se Keiko on ihana (: Ostin kauan harkitsemani Furminaattorin ja tietysti testasin sitä heti kotiin päästyäni. Ei kyllä todellakaan mennyt rahat hukkaan, on se niin loistava vehje! Kolmesta koirasta lähti karvaa ihan mielettömästi vaikka niillä ei ole edes karvanlähtöä!

Kyran kanssa ollaan treenailtu ahkerasti tulevia näyttelyitä silmällä pitäen, tai siis yritetty treenata.. Sillä kun alkoi keskiviikkona juoksu ja neito löysi samalla hajut. Ei se ennen haistellut juuri mitään, mutta nyt täytyy koko ajan nuuskia ja tutkia, eikä voi keskittyä hetkeäkään. Sisällä on hyvä treenata ilman häiriö tekijöitä.

Pääsiäinen vietettiin ihan kotona. Tänään, sunnuntaina, käytiin Tessan ja Mersun kanssa agilitytreeneissä. Kyra jäi hölmönä kotiin, kun ei päässyt mukaan.. Treenit meni ihan jees. Tessa oli melko innoissaan päästessään pitkästä aikaa agiin, ja ihan hyvinhän tuo menikin. Mersun mielestä hajut oli tällä kertaa huomattavasti mukavampia kuin agility, tähän on ehkä syynä ohjaajan motivaation puute. Ohjaaja haluaisi kisaamaan, mutta kun täällä missään lähellä järjestetä kisoja. Toukokuussa kyllä sitten onkin kisoja vaikka joka viikonlopulle..

Kuvia päivittelen aina silloin tällöin tänne

Ei kommentteja: