26. elokuuta 2009

Kirsu cup

Eilen oltiin Mäntässä viimeisessä Kirsu cupin osakilpailussa. Kyran kanssa osallistuttiin jälleen megamöllien radalle. Rata oli helpohko, ei mitään ihan viiva suoraa linjaa, mutta silti helppo. Mutta ohjaaja ei osaa vielä ohjata tuollaista tykkiä, joten muutama aidan ohitus tuli. Kyraa olisi pitänyt leikityttää ja juoksuttaa enemmän ennen rataa, niin olisi saanut sen keskittymään hieman paremmin. Nyt rata meni osittain pienoiseksi säheltämiseksi. Sijoituttiin muistaakseni viidensiksi, eli viimeisiksi.. (:

Mersun kanssa mentiin kilpailevien rata, se oli myös suhteellisen helppo. Pientä pyöritystä oli, mutta se meni meiltä oikein hyvin. Vauhti oli vain jälleen kadoksissa, mutta muuten olen kyllä erittäin tyytyväinen tuohon pieneen chihuahuaan. Kepeiltä tuli kyllä kaksi viitosta, mutta se ei haittaa yhtään kun ohjasin "väärältä" puolelta keppejä ja se on meidän heikompi puoli.. Sijoituttiin toiseksi.

Viimeisenä jaettiin Kirsu cupin palkinnot. Cupissa oli siis kolme osakilpailua: Virroilla, Ruovedellä ja Mäntässä. Kyra oli megamöllien minien kolmas ja Mersu kilpailevien minien ensimmäinen!

Ei kommentteja: