2. elokuuta 2009

Kuukausipäivitys

10-12.7 agilityä Kokkolassa

Perjantaiaamuna lastattiin auto täyteen tavaraa, siis ihan kirjaimellisesti, ei sinne oikein muuta olis mahtunut koirien ja kuskin lisäksi. Edessä oli noin 250 kilometriä tietä, joka johtaisi meidät Kokkolaan. Mukana oli koiruudet Mersu ja Kyra. Kolme melkein kokonaista päivää ja viisi starttia agilityä, mikäs sen mukavampi tapa viettää viikonloppua.

Vietimme yöt teltassa, ja voin kertoa, etten vietä enää yhtään ainuttakaan yötä teltassa, ainakaan Kyran kanssa. Kyra nimittäin ilmoitti haukkuen kaikista äänistä mitä vain ulkoa sattui kuulumaan, niin yritä nyt siinä sitten nukkua..

Ykkösten radat olivat helppoja, mutta eipä niistä nyt oikein mitään kerrottavaa ole. Ei tullut vieläkään sitä viimeistä nollaa..


Tulokset

A agilityrata - rv 5 av 15,17

B agilityrata - rv 10 av 9,12

C agilityrata - hyl

D agilityrata - rv 0 (jes) av 5,44

E hyppyrata - rv 5 av 10,75

Muuten viikonloppu oli todella mukava, kelit pysyivät hyvinä aina sunnuntaihin asti ja muut kirsulaiset napsivat palkintoja ja sijoituksia meidän puolesta (: Onnea vaan kaikille teille.

Oma motivaatio laski jälleen kerran aikas paljon miinuksen puolelle tuon chihhulin kanssa, mutta onneksi on tuo tuleva tykki <3


23.7

Virtain Kirsut järjestivät Längelmäellä Lotta Vuorelan koulutuksen. Sinne suuntasimme Kyran kanssa ihan kahdestaan, motivaatio chihhulin kanssa oli edelleen miinuksen puolella, joten se sai jäädä kotiin. Kyran kanssa oltiin pentu/aloittelevien ryhmässä. Tehtiin erilaisia ohjauskuvioita: takaakiertoa, takaaleikkausta, sylkkäriä, ja putken pimeätä kulmaa.

Kyra toimi oikein hyvin, ainoastaan putken pimeää kulmaa se ei oikein tajunnut. Heittämällä lelun narussa putkeen niin että Kyra sen näki, alkoi homma toimia. On se niin erilaista ohjata tuollaista työhullua koiraa, kuin pikkuista, hidasta chihhulia..


26.7

Virroilla oli mätsäri, johon Kyran kanssa ilmoittauduttiin, viimeistä kertaa pentuluokkaan. Pari kilpailussa Kyra sai sinisen nauhan, se esiintyi oikein nätisti mutta hieman oli liikaa energiaa ja näin ollen liikkeet eivät olleet ihan puhtaat ja siitä siis sininen. Sinisten ryhmäkilpailun voitti mun pikkuinen vauvahauva. <3>


31.7

Hyvää synttäriä vauvahauvalleni! Kyra täytti tänään yhden vuoden.

20.9.08 meille saapui tällainen pikkuinen 3,5 kiloinen ja noin 25 senttiä korkea pentunen..

ja nyt 31.7 tuo samainen pikkuinen on hieman isompi, noin 14 kg ja 44 cm korkeaEi kommentteja: