24. marraskuuta 2009

SBCAK erikoisnäyttely

Sunnuntaina 22.11 matkattiin ilman sen suurempia odotuksia erkkariin Jyväskylään. Olin jo muutamaan kertaan katunut, kun Kyran sinne ilmoitin, siellä kun on paljon hyviä koiria niin eihän tuo siellä voi pärjätä.

Paikalla oli huimat 50 kelpietä, oli kivaa nähdä niin paljon kelpieitä kerralla (: Tuomarina oli Australialainen Joe Daidone ja hän arvosteli Kyran näin: "16 month old. Exc type. Very good proportions. Exc head + expression. Good topline. Exc tail + set. Front should be tighter. Moves well from behind. ERI2 PN3 varasert"

Paras narttu sijoitus tuli ihan yllätyksenä, taakse kun jäi monta (enemmän tai vähemmän) hyvää koiraa. Oli kyllä mukava päivä (:

Seuraavat näyttelyt on messari joulukuussa. Sen jälkeen pidetään näyttely taukoa ja tammikuussa suuntaamme eläinlääkärin luokse tutkimaan ainakin lonkat ja kyynärät, mahdollisesti myös polvet ja silmät.

Mersun kanssa mennään seuraavan kerran agilityilemään Seinäjoelle 5.12. Ensimmäiset kakkosluokan radat odottavat (: Mennään katsomaan miten onnistuu noin kahden kuukauden tauon jälkeen agility..

3 kommenttia:

Milla kirjoitti...

Aapo-veli onnittelee siskoa hienosta menestyksestä:) Nähdään Messarissa.

Maria kirjoitti...

ONNEA ONNEA! Tosi upeeta :)

Anu kirjoitti...

Kyran hieno sijoitus erkkarissa oli täysin ansaittu, se on erittäin kaunis kelpie! Olen se joka kävi Kyraa erkkarissa kehumassa, Kyra on yksi niistä harvoista kelpieistä Suomessa, joka säväyttää! :)

Pidämme teille peukut ja tassut pystyssä messaria varten, me ei olla tällä kertaa tulossa.

t. Anu & sukulaistyttö Evallens Chocolate Undra