6. joulukuuta 2009

Aina ei voi voittaa..

Lauantaina 5.12. mentiin Mersun kanssa Seinäjoelle kolmen startin agilitykisoihin. Edessä oli ensimmäiset kakkosluokan kisat, hitusen jänskättä mutta vain sillain sopivasti (:
Ensimmäinen rata oli vaikeahko jopa kakkosluokanradaksi, ihanneaikakin oli tiukka. Mersu kyllä oli vireessä, ei ehkä parasta Mersua mutta kuitenkin vauhti oli ihan hyvä. Kepeillä tuli pikkuinen virhe ja siitä viitonen, sekä myös reilu kolme sekunttia yliaikaa.
Toinen rata oli myös vaikeahko kakkosluokanradaksi, niinikään tiukka ihanneaika. Rata oli kuitenkin meille kiva ja tehtiin nolla ja myös aikakin riitti. JES (: Sijoituttiin muistaakseni seitsemänneksi.
Kolmas rata olis ihan hyvin voinut olla kolmannenluokan rata, se oli oikeesti ihan sikavaikee. Esteitä lähekkäin toisiaan, takaakiertoja... Ihan pimee rata. Rata alkoi näin: aita, aita, putki. Mutta mepä teimme näin: aita, aita, aita, putki ja poistuimme samantein radalta. Olisi ollut kiva tehdä rata loppuun asti hylystä huolimatta, mutta Mersu vaikutti pikkuisen väsähtäneeltä niin katsoin parhaaksi keskeyttää.
Päivä oli kuitenkin aivan loistava ja mukavaa seuraa.

Koirien kerrossänky:

Tässä muutama kuva erkkarista:

Kyran serkku Bestseller Kunnon Kemut

Kyran iskä Bestseller Da Capo

Ei kommentteja: