29. joulukuuta 2009

Vuoden viimeinen päivitys

Joulu tuli ja meni yhtä nopeasti kuin aina ennenkin. Tänä vuonna koirat vain saivat extra joululahja kuusesta; nenäpunkki. Tai voihan olla että Kyra on tuonut sen jo messarista tuliaisina, mutta alkoi nyt vasta oireileen.. Nyt on lääkitykset päällä kaikilla ja kolmen viikon ajan pitää välttää koirakontakteja. Tosi kiva lahja, täytyy vaan toivoo että menee ohi tällä lääkityksellä..

Vuonna 2009 oli Mersun kanssa tavoitteena nousta kakkosiin ja sehän me tehtiin (: Alkuvuoden, tai oikeastaan alkuvuoden ja koko kesän vaikeuksista ja takkuamisista huolimatta saavutimme jotain minkä luulin jo olevan täysin mahdotonta. Tulosten puolesta ei kyllä saisi olla tyytymätön ollenkaan, 15 startista vain kaksi hylättyä, mutta sitten yliaika vitosia ja kymppejä onkin sitten ihan liikaa..... Syyskuussa tapahtui jotain mitä en osaa selittää, chihuahuastani tuli tykki <3

Kyran kanssa ei sen suurempia tavotteita ollut. Agilityssä saatiin ohjaustekniikat kuntoon ja tästä on hyvä aloittaa ratatreenit. Tokopuolella ohjaajalla on ollut motivaatio ongelma, luoksetulo on oikeastaan ainoa kunnolla hanskassa oleva liike.. Näyttelyissä käytiin ja ollaankin menestytty jopa paremmin kuin ikinä osasin kuvitella. Kai se on pakko pikkuhiljaa todeta sama mitä monet ovat sanoneet: Kyra on upea kelpie (:


Tessan kanssa ei ollut sitten yhden yhtäkään tavoitetta tälle vuodelle (: Koiraetsintää olis ollut kiva harrastaa sen kanssa, mutta ei täälläpäin päässyt sellaista tekemään.. Ehkä tämä on myös omaa laiskuutta, kun en tehnyt asian eteen mitään. Tessa on kyllä erittäin tyytyväinen kun saa vaan nukkua kotosalla ja välillä kävästä metsässä riehumassa Kyran kanssa. Tavoitteet vuodelle 2010

Mersu:
- agilityssä kisataan jonkin verran, joskin vähemmän kuin edellisinä
- saataisiin edes yksi nousunolla
- kontaktit voisi tehdä varmemmiksi

Kyra:
- lonkka- ja kyynär kuvaus, ja jos nämä ovat ok niin sitten myös polvi- ja silmätarkastus
- agility kisakuntoo
- toko puolella edistymistä, kisoihinkin olis kiva päästä
- näyttelyissä pyörähdetään silloin tällöin
- Kyralle pitäis saada sopivasti lisää massaa

Tessa:
ei tavoitteita.

Kyran näyttely tauko taitaa jäädä oletettua lyhyemmäksi, Alavudella on 30. tammikuuta rymänäyttely ja sinne olisimme niinikään menossa.. (: Tämän jälkeen suuntaamme sinne kuvauksiin ja pidämme ainakin Tampere KVn asti näyttelytaukoa.

Kirsi ja koiruudet toivottavat kaikille menestystä vuodelle 2010!

1 kommentti:

Maria kirjoitti...

Juu, onhan Kyra upea kelpie :) Voi kuinka olis kiva nähdä, mutta messarissakin meni kehät sitten niin päällekäin tuon toisen rodun kanssa. Mutta eikään me jossain vaiheessa nähdä :)
Rapsutuksia koirille ja tsemppiä Kyran tavoiteiden saavuttamiseen!