14. elokuuta 2010

Nokian ryhmänäyttely 7.8.2010

Aamulla lähdettiin kokoonpanolla Kyra & Mini kohti Nokiaa. Paikalla oltiin ajoissa ja ehdinkin hyvin hengailla Minin kanssa kehien vieressä ja yrittää totuttaa sitä olemaan yksin.. Ehkä hitusen myöhä sitä enää tässä vaiheessa, kun ensi viikon su (22.8) ollaan menossa ihka ensimmäiseen näyttelyyn sen kanssa. Miniä kun vähän jännittää ja häntä laskee alas jos se on yksin, toisten omien koirieni kanssa se on ihan reipas, mutta yksin tosiaan jännittää ja pelottaa liikaa. Mini pääsee just ja just vielä pentuluokkaan.

Kelpoja oli ilmoitettu kolme, kaksi narttua ja yksi uros. Toinen narttu oli myös avoimessa luokassa. Tuomarina oli Ruotsalainen Eva Liljekvist-Borg ja hän arvosteli Kyran näin: "Feminin tik av utmärk typ, huvud med korrekta proportioner, acceptabek pigment, bra öron, utmärk överlinje, goda proportioner. Tillräcklig förbröst, korrekta vinklar bak. Rör sig med typiskt steg, kunde dock vara litet mera parallellare och effetivare i fronten. Utmärk pälsanlag. Trevlig helhet." AVO ERI1 PN1 SERT ROP

Nyt olisi Kyralla valionarvoon vaadittavat näyttelytulokset kasassa, että enää pitäisi luonnetestiin (tai käyttötulos) päästä niin uusi valio olisi syntynyt :)

Ei kommentteja: