5. elokuuta 2010

Pitkästä aikaa..

..päivityksiä.

Aloitamme agirodusta. Mersun kanssa starttailtiin kaksi kertaa ja kummastakin radasta jäi erittäin hyvä mieli, vaikkei nollaa tehtykään. Ensimmäisellä radalla kymppi ja näiden kahden aidan ohituksen seurauksena myös yliaikaa. Mese oli niin innoissaan, että juoksi kahdesta aidasta ohi. Kummatkin olisin voinut pelastaa huutamalla sille vähän lujempaa, mutten raaskinut kun toisella oli niin kivaa. Sama tapahtui myös toisella radalla. Viitonen aidan ohituksesta ja siitä syystä myös hitusen yliaikaa.
Pidän kuiteskin tärkeänä sitä, että koiralla oli kivaa ja kun ei minulla ole mitään sen suurempia tavoitteita Mersun kanssa niin olen äärettömän tyytyväinen ratoihin.

SBCAK erikoisnäyttely järjestettiin Tuomarinkartanossa lauantaina 31.7 eli Kyran 2-vee synttäri päivänä. Tuomarina oli Päivi Eerola ja hän arvosteli Kyran näin: "Kaunis narttu. Erinomaisessa kunnossa. Erittäin tasapainoinen. Miellyttävä ilmeinen, narttumainen pää. Tasapainoiset kulmaukset. Keskivahva luusto. Leveä reisi. Matala kinner. Tasapainoinen ravi. Oikea olemus. Kauniisti esitetty. Hyvin miellyttävä kokonaisuus" AVO ERI2

Kapo iskälle saatiin jälkeläisluokka, jonka sijoitus oli 2 KP. Ja kasvattajaluokassa Yacatis koirat sijoittuivat 2 KP. Onnea :)

Niin ja, Kyra on nyt käynyt kahdesti hierojalla. Ensimmäisellä kerralla totuus oli hieman jäätävä ja pisti miettimään hetkeksi, mutta siitä ollaan selvitty ja parempaan suuntaan menossa. Kyra kun oli etupäästään ja selästään aivan jumissa, että ei ole mitenkään ihme kun hypyt eivät ole olleet koiran lempi este agissa... Mutta nyt kunnon venyttelyiden ja toisen hieronnan jälkeen lihakset ovat jälleen iskussa ja sen huomaa treeneissä: mukana on ihan eri koira kuin muutama kuukausi sitten :)
Toki Mersukin kävi kerran hierojalla, mutta sen lihakset ovat äärettömän elastiset, että minkäänlaisia jumeja ei chihuahuassa ole, hyvä niin :)

Jos sama tahti jatkunee treenien merkeissä kisaamaan päästään viimeistään Seinäjoellä loppu vuodesta, aikaisemminkin toki mennään jossaadaan hypyt kuntoon. Halu olisi ainakin ohjaajalla jo kova päästä kelpin kanssa viivalle.

Ei kommentteja: