16. kesäkuuta 2010

Näyttely viikonloppu nro 2.

Viime lauantaina oli vuorossa näyttely reissu Orivedelle. Päivä alkoi lupaavasti: vettä tuli taivaan täydeltä. Tiesin jo siinä vaiheessa, ettei ole meidän päivä tänään. Kyra kun ei oikein tuosta vedestä välitä.. Kehät olivat nurmipohjaiset ja vesilammikoita täynnä. Pikku kelpieni ei ole koskaan esiintynyt niin huonosti kuin tällä kertaa, mutta kun ei se tykkää kun varpaat kastuu ja silmiin sataa vettä. EH saatiin, arvistelu on hukkunut johonkin mutta laitan sen tänne jos sen jostain löydän. Arvostelu oli muistaakseni ihan ok. Tuomari oli Australialainen Wayne Fleming.

Sunnuntaina oli vuorossa Tuurin miljoona koira näyttely. Taivas oli täynnä tummia pilviä, mutta ei onneksi satanut meidän kehän aikana. Kelpieitä oli ilmoitettu neljä; Kyran lisäksi Kyran iskä Kapo (Bestseller Da Capo), serkku Keiko (Bestseller Kunnon Kemut) ja yksi Royal Coctail junnu narttu, jonka nimeä en muista. Tällä kertaa Kyra esiintyi juuri niinkuin pitääkin eli hyvin. Tuloksena NUO ERI1 PN1 SERT ROP!! Tuomari Hilkka Salohalla arvosteli näin: "Kooltaan ja mittasuhteiltaan erinomainen. Tyylikäs narttu, jolla kaunis nartun pää. Hyvä purenta, silmät ja korvat. Kaunis kaulalinja ja selkälinja. Tasapainoiset kulmaukset. Kokoon sopiva luusto. Hyvä rintakehä. Hyvät käpälät. Hieman pehmeä karvapeite. Kääntää hieman etukäpäliään ulos seistessä ja liikkeessä, muuten rodunomaiset liikkeet."
Keiko oli VSP ja Kapo PU2. Huisin hieno päivä. Sari esitti Kyran ryhmäkehässä, mutta kuten odotettavissa saattoi, ei ryhmäsijoitusta.
Kiitos Sarille Kyran esittämisestä ja seurasta :)

1 kommentti:

Milla kirjoitti...

Isot onnittelut vielä tätäkin kautta! :D