11. kesäkuuta 2011

Ylöjärvi 8.6

Ylöjärven koirakerho järjesti keskiviikkona kaksi agirataa sisältävät kisat. Kyran kanssa starttailtiin kummallakin radalla. Tuomarina kummallakin radalla oli Heidi Viitaniemi.
Ensimmäisellä olin hitusen myöhässä a:lta, eikä Kyra tietenkään jäänyt kontaktille kuten treeneissä ja se siis oli jo putkessa ennenkuin kerkesin sille sanomaan yhtään mitään. Muuten rata meni ilman virheitä. Kisa järjestäjät halusivat palkita jokaisesta säkä ryhmästä parhaimman hyllyn tehneen koirakon ja makseissa se olimme me :) Palkinnoksi saatiin kassillinen herkkuja.
Toisellakaan radalla Kyra ei jäänyt kontaktille, kuten treeneissä, mutta tehtiin kuiteskin NOLLA :) Toinen luva nolla. Sijoitus 2/18 ja tulos -17,34.

Kummallakin radalla sai juosta, mutta koiraa piti silti ohjata ja kertoa sille ajoissa mihin suuntaan sitä oltiinkaan menossa.
Nyt alkaa tuntumaan siltä, että olen päässyt jollain lailla samalle viivalle Kyran kanssa ja yhteistyö kisoissa alkaa toimimaan (treeneissä on siis toiminut aina hyvin, mutta kisoissa kuumuu sen verran paljon, ettei keepie ole pysynyt hanskassa koska ohjaaja ei ole osannut ohjata..). Kiitos tästä kuuluu Sarille, joka antoi hyviä vinkkejä :)

Huomenna suuntana Helsinki ja kelpieiden erikoisnäyttely. Paikalla on 72(!) kelpietä.

Ei kommentteja: