23. tammikuuta 2012

Tää on elämää

Kuka voisi päivittää mein blogia?? En näköjään minä ainakaan...

Taas on tapahtunut vaikka ja mitä, mutta sitä on vaan muka niin pirun kiirus ettei ehdi kirjustaa tänne mitään.
Oltiin pari viikkoa sitten treenaamassa agilityä Lempäälässä, tai siis oltiin kyllä kisoissa mutta ajattelin ja hoin itsellini koko ajan että ollaan treeneissä. Annoin Kyran tehdä just samalla tavalla ku treeneissä, se sai räyhätä (tiettyyn pisteeseen asti) radalla meneville koirille, poukkoilla miten lystää ja olla iloinen oma itsensä. Ja tämä auttoi, tuloksilla ei ole kehumista mutta kisavarmuutta me vaan haettiin. Ja fiilikset kisojen jälkeen olivat MAHTAVAT :) Kyra oli ihana, loistava, suloinen, kuuliainen, reipas, nopea...

Ensimmäiseltä radalta tuli hylky, kun olin itse vähän myöhässä ja Kyra meni hienosti puomin kontaktille 2on2off:n, vaikka olisi pitänyt mennä aidalle.. Muuten rata meni oikein hyvin, lukuun ottamatta yhtä välistä veto juttua, mutta se onkin mein heikkous. Ilman tuota puomin kontaktille karkaamista oltaisiin tehty vaan nolla..
Toinen rata olisi myös ollut nolla jos en olisi vaihtanut lennosta ohjaussuunnitelmaa.. Kyra meni ohi aidasta, kun olin siinä vaiheessa väärällä puolella, tätä en jaksanut korjata vaan jatkettiin täysillä maaliin -> hyl.

Kyran (ja ohjaajan) asenne oli ehkä parhain ikinä kisoissa. Se meni täysiä, ei kysellyt, ei hidastellut turhia, se meni niinkuin treeneissä. Eli kaikki ne "ongelmat" ovat johtuneet minusta. Tästä lähin me mennään kisoihin vaan treenaamaan.

Minskimanski kisasi myös Lempäälässä ja siellä oli huisin pelottava tuomarisetä, jonka vuoksi mustasalama kuvitteli olevansa maailman kamalimmassa ja pelottavammassa paikassa.. Tuloksena 2 x hyl.

Seuraavaksi mennään Lapualle kisaileen, eiku treenaan, ja ensi kuussa mennään Lietoon hyppytekniikkakurssille Kyran kanssa ja tällä kertaa mikään ei tule sitä estämään!

Ei kommentteja: