22. joulukuuta 2013

Hukattu joulufiilis?

Jouluaattoon on enää muutama hassu päivä, mutta oma joulufiilis on hukkunut jonnekin. En tiedä johtuuko lumen puutteesta vai mistä, mutta ei kuiteskaan tunnu yhtään joululta. Tosin en ole muutenkaan mikään jouluihminen, kaiken sen turhan hössöttämisen ja kodin joka nurkan puunaamisen ehtii tehdä kyllä muulloinkin.
Joulussa parasta on viettää aikaa ihanien ihmisten kanssa. Ärsyttävintä, mutta silti ihan hauskaa on keksiä mitä antaa lahjaksi kenellekin. Tänä vuonna olin laiska ja tilasin suurimman osan lahjoista netin kautta. Ja ne pitäisi jonkun käydä vielä paketoimassa ennen huomista aamua..
Hieman on erilainen keli ulkona kuin viime vuonna samaan aikaan. Viime vuonna otin koirista ulkona
joulukorttikuvia ja pakkasta oli reipas 20 astetta ja lunta paaaaljon enemmän. Tänä päivänä oli tarkoitus ottaa koirista hieno ryhmäkuva ulkona, mutta vesisateeseen en viitsinyt mennä. Eikä kuvista olisi tullut mitenkään nättejä, kun koirat olisivat olleet juuri sen näköisiä että ne melkein rakastaa vesisadetta... Tyydyttiin sitten sisäkuviin, kuvaustaustaksi punainen fleecepeitto, koirat nätisti istumaan tonttupipo päässä ja kuvaamaan. Helppoa eikä totta? Not, otin noin 200 kuvaa ja vain pari oli ihan siedettäviä. Ajatus oli ottaa ensi vain Ministä yksin söpö kuva tonttupipo päässä, mutta tulos oli lähinnä tälläinen:

Tai tämä:

Mersu odotti hienosti korvat pystyssä ja häntä vipattaen kädessäni olevaa namia (millä siis yritin Miniä rohkaista näyttämään korvansa tai istumaan edes jotenkin siedettävästi paikoillaan). Mutta mitä tapahtuu kun pyysin Mersun Minin paikalle:
 Ei korvia, ei korvia... Ja ilme just sellanen että voitko painua johonkin muualle sen kamerasi kanssa. No, pipo pois ja houkuttelin kummatkin chihut namin avulla hyville paikoille ja tämän ainoan hyvän  kuvan myötä toivotamme:



1 kommentti:

Hanna kirjoitti...

Voi mitä kuvia! :D
Ja Hyvää Joulua sinne myös! :)