26. joulukuuta 2013

Joulu oli ja meni

Joulu tuli jotenkin ihan puskista tänä vuonna. En osannut yhtään varautua ja teinkin viime hetken lahja ostokset netistä viikko ennen aattoa, ja jännitin ehtivätkö perille ajoissa.. Ehtiväthän ne, ja paketointi onnistui juuri viime hetkillä ennen joulun viettopaikkaan lähtöä.
Kyran, ja ehkä myös kaikkien meillä käyvien ihmisten, mielestä paras joululahja ikinä oli Hear Doggy ultraääni vinkulelu. Kelpie kun tykkää juosta lelu suussa ympäri taloa ja vinkuttaa samalla niin lujaa kuin lelu vaan vinkuu. Meillä on ollut aikaisemminkin samallainen lelu, mutta eräs nimeltä mainitsematon pikkupiraija on sen suolistanut käyttökelvottomaksi. Tosin se vanha ei varmaan edes kunnolla enää vingu, niin kovassa käytössä kyseinen lelu on ollut.
Jos koira osaisi hymyillä, olisi Kyra varmasti hymyillyt kun paketista paljastui tuo uusi lelu. Se paketti tosin oli M&M:n paketti, jonka olin hetki sitten hakenut postista.. Älkää kertoko koiralle ettei lelua tuonutkaan joulupukki ;) Edes lappuja en kerennyt ottaa pois kun jo mentiin ympäriinsä vinguttaen.
Aikoinaan kun ensimmäisen ultraäänilelun ostin, en meinannut uskoa sen tehoon. Ajattelin sen vain olevan rahastusta muka vinkuvalla lelulla, mutta nyt se on kait jo pakko uskoa että se todella vinkuu koiran mielestä! Kyra ei oikein välitä vinkumattomista leluista, leikkii niillä kyllä, mutta ei samalla tavalla kuin vinkuvilla.

Pikkuipanat saivat yhteiseksi lahjaksi uuden pedin. Saavat ihan keskenään kinastella kumpi siinä saa nukkua ;) Mahtuvat siihen kyllä kummatkin yhtäaikaa, mutta se pääseekö siihen kummatkin riippuu ihan siitä kumpi pedille on mennyt ensiksi. Mini antaa Mersun tulla viereensä, mutta Mersu ei halua kenenkään tulevan hänen viereensä...

Oma joululahjani minulta minulle kotiutuu toivottavasti jossain vaiheessa ensi vuotta <3

Ei kommentteja: