20. tammikuuta 2016

Tavoitteet vuodelle 2016

KEETA
- Virallisissa agilitykisoissa starttaaminen. Keppejä vaille oikeastaan enää ja nekin menee jo periaatteessa ilman verkkoja. Kokonaisuutta toki täytyy vielä vähän vahvistaa eli tehdä pitkää ratatreeniä ja yhdistää siihen kaikkia esteitä, mutta hyvällä mallilla ollaan ja ihan realistinen tavoite. Ensimmäinen startti keväällä, syksyllä voisi nousta kakkosiin ja siinä voisi olla sitten muutaman vuoden "harjoittelemassa" kisaamista.
- Tokon alokasluokan liikkeet + virallinen koe. Koe todellakin vasta joskus syksyllä. Matka tulee olemaan pitkä ja kivinen ja vaatii varmasti verta, hikeä ja kyyneleitä, mutta jos jotain haluan niin sen myös toteutan. Keetan kanssa tokokokeessa on varmasti paljon helpompaa kuin mitä Kyran, kun se ei ota paineita siitä mitä mä teen tai tunnen.
- Kesällä paljon jälkitreeniä. Toiveena olisi saada joskus edes joku muu tekemään jäljen, jotta Kepa oppisi jäljestämään muitakin kuin vain mun tekemää jälkeä.
- PK-jäljen keppien ilmaisun opettelu. Vai miksi sitä harrastajat kutsuvat? Mä en ihan tarkkaan tiedä :)
- Nose workkiin ilmaisun opettelu ja uutena hajuna voisi ottaa toisen luokan hajun mukaan.
- Paimennusta olisi mukava päästä jatkamaan, mutta jää varmaan haaveeksi kun kohtalaisen ajomatkan päässä ei oikein tunnu olevan mitään paikkaa (koululta katsottuna).
- Luonnetesti syksyllä?
- Kesällä Keeta haluaa uida todella paljon :)

KYRA
- Katsotaan päivä kerrallaan mitä selkä sanoo ja edetään sen mukaan.
- Tokoa ja rallya hönstäillään omaksi iloksi silloin kun siltä tuntuu ja pidetään hauskaa.
- Ehkä muutama näyttely jos ei tarvita särkylääkkeitä (selkään tarkoitettu särkylääke tuo aina kuukauden dopingvaroajat).

MERSU
- Jatkaa nukkumista, syömistä, nukkumista, syömistä... :) Eli juuri sitä mistä Mersu tykkää.
- Pysyy iloisena kärttyisenä omana itsenään

YLEISESTI
- Kaikki pysyisivät terveenä eikä eläinlääkäriä tarvittaisiin muuta kuin pakollisiin juttuihin.

Ei kommentteja: