24. elokuuta 2013

Juostaan tokoo

Kyralla alkoi noin viikko sitten juoksut ja suurin piirtein samoihin aikoihin mun toko innostus nousi uuteen loistoon. Ollaan tokoiltu hävettävän vähän viimeisen parin kuukauden aikana, jotain pientä toki ollaan tehty mutta lähinnä muutaman kerran pieniä pätkiä seuraamista. Mutta nyt ollaan oikeasti aloitettu ihan ahkera tokoilu. Katsotaan kuinka pitkälle tällä kertaa innostusta riittää ;)

Tauko on tehnyt erittäin hyvää sekä ohjaajalle että varsinkin koiralle: se on ihan liekeissä! Teen vain lyhyitä treenejä superpalkalla, jotta saan pidettyä sillä tuon innon tokoilussa. Olen ollut tämän viikon lomalla ja se onkin tarkoittanut tehotoko viikkoa. Kyra on saanut tehdä aamu -ja iltaruokansa eteen kunnolla töitä. Motivaatio on ainakin ruoka-aikaan kohdillaan, ei sitä kahta kertaa tarvitse pyytää tekemään jotain. Tosin Kyran keskittyminen on välillä vähän muualla ja perusasennot on usein vinoja jne.. mutta osaa myös itse korjata mikäli naksua ei kuulu.
Olen tosiaan käytänyt naksua, koska sen kanssa saa palkattua juuri oikealla hetkellä. Ruokakupin ollessa maassa Kyra ei keskity siis pätkääkään siihen mitä on tekemässä, vaan sen ajatukset ovat lähes koko ajan kupilla. Varsinkin alku viikko meni ihan säätämiseksi ja pelkkien perusjuttujen tekemiseen, mutta nyt on keepie vihdoin huomannut työn kannattava mikäli sinne kupille haluaa päästä. Ollaan kyllä ennenkin iltaruuan kanssa tätä temppuilua/tokoilua harrastettu, tauko on vain ollut ehkä vähän liikaa ruskealle otukselle...


Ollaanko me tehty mitään jos ei olla kerta treenattu? Ollaan tehty kaikkea muuta kivaa :) Juostu metsässä, leikitty kavereiden kanssa, uitu, agiliidetty (myös Kyra on päässyt tekemään vähän agia), nautittu Suomen ihanasta kesästä...jne.
Minun on pitänyt kysellä kavereilta voitaisko pitää jonkinlainen ryhmä paikkamakuu tuokio joskus, mutta en vain ole saanut aikaiseksi. Tänään hoksasin: omistan kolme koiraa! Miksi en laita niitä riviin ja paikkamakuuseen?? No, ehkä se on vähän eri asia harjoitella tuntemattomien koirien kanssa, mutta tänään saatiin oikein hyvä paikkamakuu treeni aikaiseksi. Oli meinaan kelpille erihyvä häiriötreeni olla kahden hulttiochihun välissä, jotka ei todellakaan osaa olla kahta sekuntia kauempaa paikoillaan...

Ei kommentteja: