29. maaliskuuta 2014

Kuvatonta ja uusi harrastus

Tänään kävin vartavasten kameran kanssa lenkillä ja otin koirista noin 900 kuvaa. Ajattelin, että nyt on blogiin hetkeksi aikaa täytettä kuvien muidossa, sain jopa tuosta ikiliikkujasta yllättävän hyviä kuvia. Tulin kotiin, liitin kameran koneeseen ja se ei toimi! Pikainen käynti Canonin nettisivuilla kertoi sen mitä vähän jo epäilin.
Vanha tietokoneeni hajosi noin viikko sitten, niinpä ostin uuden. Tämän käyttöjärjestelmä on Windows 8 ja tietenkin uusi kone ja vanha kamera eivät ymmärrä toisiaan. Ärsyttävää!!!
Kuvattomia postauksia on siis luvassa, tai ainakin kuvien laatu huononee. Puhelin onneksi toimii tämän härvelin kanssa...

Tämän viikon keskiviikkona saatiin meille uusi harrastus. Käytiin kaverin luona kyläilemässä ja jotenkin tuli puhetta jäljestyksestä. Sain kattavan tietopaketin niin teoriassa kuin käytännössäkin jäljestyksen aloittamisesta. Kaveri teki Keetalle lyhyen jäljen pellolle ja Keke jäljesti sen erittäin hienosti. Se käyttää hyvin nenäänsä ja keskittyi ympärillä kuuluvista äänistä huolimatta hienosti.  Mun upea tuleva jälkikoira <3
Keeta oli päivän päätteeksi hyvin väsytetty. Se jäljesti elämänsä ensimmäisen jäljen ja juoksi/leikki kelpipojan kanssa vajaa nelisen tuntia. Kiitos vain Sari kivasta illasta ja neuvoista :)

Perjantaina jatkettiin kummankin kelpien kanssa namiruudulla ja tänään tein pellolle kummallekin lyhyet jäljet. Voi vitsit miten upeita jäljestäjiä kummatkin ovat!

2 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

Hyvä Keeta!Testataanko joskus osaako spanielit jäljestyksen salat? :)

Kirsi kirjoitti...

Joo, täytyy joskus testata :)