2. heinäkuuta 2014

Pieni vanhus kipeenä

Mun elämäni koira, se parhain kaikista on kipeä, erittäin kipeä. Tai olisi ilman vahvoja kipulääkkeitä.
 
Mersu oli tässä yksi päivä, kun tulin töistä kotiin aivan jäykkänä. Ei liikuttanut päätään mihinkään ja kaula/niska alue oli turvonnut tasaisesti kummaltakin puolelta. Kiljui kun sitä nosti, otti pantaa pois tai jos se hyppäsi jotain vasten ja siitä alas. Käveleminen oli hankalaa/jäykkää. Pikainen soitto Reviiriin (luojan kiitos sinne pääsee iltaisin!) ja aika saatiin reilun tunnin päähän.
Kunnollista diagnoosia ei saatu vaikka kaula röntgenkuvattiin ja otettiin verinäytteet. Kaularanka oli kuulemma ikäisekseen todella siisti ja veriarvot olivat ihan normaalit lukuunottamatta kohonnutta glukoosia (veren sokeri), mutta se on ihan normaalia stressitilanteessa.
Saatiin vahvat kipulääkkeet ja ehdoton liikkumiskielto neljäksi viikoksi eteenpäin. Toivotaan että tämä auttaa eikä mummelilla olisi mitään vakavampaa..
Mersun mielestä sillä on tällä hetkellä kaikki erittäin hyvin, se saa jäädä nukkumaan kun muut menee ulos, se saa ruuan nukkumapaikkansa viereen ja aina nostetaan paikkoihin mihin pitäisi hypätä..jne. Öisin sitä ketuttaa ehkä eniten häkissä olo, koska arvon rouva on tottunut nukkumaan sängyssä ;)
 

Ei kommentteja: