30. heinäkuuta 2014

Erkkari 2014

Suomen bordercolliet & australiankelpiet ry järjesti rotujen erikoisnäyttelyn Helsingissä viime viikonloppuna. Päivä oli todella kuuma, olin jälleen jättänyt viilennystakin kotiin mutta onneksi siellä oli yksi myyntikoju joka myi juurikin Hurtan viilennystakkeja alle 20e! Olin ajattelut tilaavani sellaisen toisen eräästä nettikaupasta, mutta onneksi en ollut tilannut kun täältä sai sen verran halvemmalla.
Keeta aloitti pentuluokassa esiintyen hienosti ja sijoittuen pikkupennuissa toiseksi kera KP. Arvostelu on sen verran epäselvästi kirjoitettu, että sen kyllä suurinpiirtein ymmärtää, mutten sitä tähän lähde kirjoittamaan..
Kyra yllätti aivan täysin. Laatuarvostelussa se sai ERIn ja viisi muuta valioluokan narttua sai myös ERIn. Tuomarin pohtiessa luokkasijoituksia, ajattelin mielessäni omaa järjetystä ja siinä me oltaisiin oltu viimeisiä.. Mutta kuinkas kävikään: tuomari heitti meidät ensimmäiseksi ja näin ollen Kyra voitti monta hienoa valioluokan narttua! Eikä siinä vielä kaikki, parasta narttua valittaessa tuomari otti meidät myös jatkoon ja sijoitti lopulta kolmanneksi! Huisia! Lopullinen tulos: VAL ERI1 SA PN3

Ei kommentteja: