21. heinäkuuta 2014

Tampereen pentunäyttelyt

Keetan näyttelyura alkoi viikonloppuna Tampereen pentunäyttelyissä. Siellä oli tosiaan sekä lauantaina että sunnuntaina näyttelyt pennuille.

Lauantaina kelpiet arvosteli Tarja Löfman ja kelpoja oli ilmoitettu vain yksi. Päivä oli todella kuuma ja ukkonenkin hieman kolisteli jossain kauampana, muttei onneksi tullut päälle eikä edes satanut. Tosin sade olisi voinut vähän virkistää.. 

Keetan arvostelu:
"Erinomaisen tyyppinen narttupentu. Ilmeikäs pää, jossa oikeat mittasuhteet. Kookkaat korvat. Hyvin kulmautunut. Aavistuksen toivoisin pituutta rintakehään. Liikkuu reippaalla askeleella. Kaunis väritys. Hyvä karvanlaatu. Mukava käytös."
--> PEK1 KP PN1 ROP-PENTU

Ryhmäkehässä käytiin pyörähtämässä, mutta kuten arvata saattaa lennettiin heti ensimmäisten joukossa pois.

Sunnuntaina kelpoja oli ilmoitettu kaksi ja tuomarina oli Lena Danker. Päivä oli vielä kuumempi mitä lauantai. Aurinko porotti aivan pilvettömältä taivaalta. Olin unohtanut Hurtan viilennystakin kotiin, joten kastelin Keetan ennen kehää. Aivan sama jos tuomari ei näe märän koiran "läpi" tässä kuumuudessa.. Keetan turkki kuivuu kyllä todella nopeasta ja kehään mennessä se oli jo aivan kuiva. Kepardi esiintyi todella hyvin kuumuudesta huolimatta ja arvostelu kuulostaa tältä:

"6kk ikäinen narttu, jolla oikeat mittasuhteet. Hyvät pään linjat, oikea purenta. Rodunomaisesti kulmautunut. Hyvä runko, sopiva luusto. Liikkuu tasapainoisesti hyvällä askelpituudella. Miellyttävä luonne."
--> PEK1 KP PN1 ROP-PENTU

Hieman ärsytti, kun palkinnot olivat loppuneet kesken ja saatiin vain lahjakortti liikkeeseen jossa en ole koskaan käynyt ja enkä varmastikkaan tule koskaan käymään... Ryhmissä käytiin jälleen vain pyörähtämässä.
Katsoessani ensimmäisen kerran tuota ylhäällä olevaa kuvaa, en meinannut tajuta että siinä tosiaan on miun pieni pentuni. Se on jo niin ison koiran näköinen <3 Kuka on varastanut sen pienen pennun, joka meillä asusti?

Mittasin muuten Keetan tässä yksi päivä ja tulokseksi sain noin 43cm. Kyra ei ole enää 6kk jälkeen kasvanut korkeutta yhtään ja hieman toivoisin ettei Keetakaan kasva, jos vaikka saisi sen medi-luokkaan agissa.. Tai jos meinaa kasvaa, niin kasvaisi sitten ihan reilusti. Pikkumaksi ei ole mitenkään kiva juttu..

Ei kommentteja: