6. joulukuuta 2014

Blogin ulkoasu tuottaa suuria ongelmia, tai siis ulkoasu on nyt muuten ihan ok, mutta tuo banneri.. Se on se ongelma, en vaan osaa tehdä sellaista mitä tahtoisin.. Minulla on mielessäni juuri täydellinen banneri, mutta lopullinen tulos on aina jotain ihan kamalaa. Hyvin yksinkertailella mennään nyt hetken jos toinenkin.

Jälleen on tapahtunut vaikka ja mitä viime päivityksen jälkeen. Keeta, tuo 11-kuinen tyttönen aloitti vihdoin juoksunsa noin viikko sitten. Olin jo hetken niitä odotellut ja ihmetellytkin missä viipyvät, kun onhan se mielestäni aika harvinaista että juoksut näin myöhään alkavat. Pääasia kuiteskin että alkoivat ja juoksu on ihan normaali.

Nina Oikarinen kävi hieromassa Minin viime lauantaina ja Mini sai terveen paperit! Törmäys Keetan kanssa ei siis ole aiheuttanut sen suurempia ongelmia. Oltiinkin perjantaina ensimmäisen kerran melkein kahteen kuukauteen agilitytreeneissä pikkumustan kanssa. Tehtiin lähinnä yksittäisinä kaikkia esteitä matalilla hypyillä. Ja pikkumusta tykkäsi, se oli ihan liekeissä! Tauko on tehnyt kaikin puolin oikein hyvää ja tästä onkin hyvä jatkaa kohti uusia seikkailuja :)

Ei kommentteja: