8. syyskuuta 2015

Koulutuksessa ja yleistä turinaa

Lauantaina oltiin Kepan kanssa Emma Riihon agilitykoulutuksessa ja en oikein tiedä oliko hyvä vai ei. En oikein saanut mitään uutta koulutuksesta irti. Kouluttaja oli kovin hiljainen, ei oikein antanut kunnon palautetta mitä vähän odotan, kun menen maksulliseen koulutukseen. Lähinnä suositteli testaamaan eri ohjauskuvioita samaan kohtaan radalla, ja siinä se.
Tykkään kyllä käydä ohjatuissa treeneissä ja mennä ns. valmiiseen pöytään treenaan, mutta haluan silloin saada omaan ohjaamiseen vinkkejä ja tiedon siitä jos ja kun teen jotain väärin. Jos sanon etten ole viimeiseen pariin vuoteen saanut oikein mistään seuran ulkopuolisten kouluttajien koulutuksista mitään irti, en hirvittävästi valehtele. Enemmän palautetta saa ihan mein seuran omilta kouluttajilta ja itsekseenkin treenatessa saa oikein loistavia vinkkejä ;)

No se siitä valittamisesta. Jatketaan kuiteskin agilityn parissa.

Tänään käytiin Kepan kanssa ensimmäistä kertaa treenaamassa koulun agikentällä. Ihan huippu hienot esteet siellä! Tai no aidat vois olla hieman "paremmat", lainausmerkeissä syystä että mitään muuta vikaa niissä ei ole kuin se ettei niissä ole kunnon siivekettä. Ne on vähän niinku sellaiset alkeiskoiran helpot siivekkeet, jos joku tajuaa mitä tarkoitan :) Niin ja siellä on muuten kujakepit!! Meneeköhän toi koira kohta ihan sekaisin kun on nähnyt jo elämänsä aikana tieskuinka monta eri versioo keppien opettelusta??
Tehtiin alkuun putkella ja kahdella aidalla pari eri harjoitusta. Kepalla oli hieman vauhtia, mutta kuunteli ja meni oikein mallikkaasti mitä nyt muutaman ensimmäisen kerran tuli ohi poikittaisesta aidasta, kun ohjaaja oletti koiran osaavan...
Loppuun hieman minikeinua ja aata. Keinusta tuli ekalla kerralla lento versio, kun ei mein oman kentän ikuisen vanha ja hieman risa keinu ihan noin nopeeta tipahda.. Onneksi oli matala versio keinusta, niin ei korkeelta tipahtanut. Keeta ei edes tajunnut että jotain outoa tapahtui :) On se kyllä hassu eläin kun tälläset missä joku toinen koira voisi saada sydärin, niin Kepa vaan totee että mennääs uudestaan tää oli kivaa!
Loppuun tuo hassu eläin tarjosi minikeinulle kontaktia hyppäämällä/nousemalla keinun korkeamman osan päälle ja paukauttaen sen siis maahan. 
Oli mukavan lyhyet ja tehokkaat treenit. Täytyy ottaa ihan asiakseen käydä kentällä edes kerta viikkoon.

Koulussa olisi ensi viikolla luvassa ensimmäinen pieneläinhoitovuoro. Huisin jännää! :) Luvassa on alpakoita, liskoja, jyrsijöitä ja lintuja. 

Ei kommentteja: