22. lokakuuta 2018

Kolme vähemmän ja uutta ilmettä

Sain vihdoista viimein päivitettyä blogin ulkoasun ja koirien sivut + kuvat uusiksi. Ei siinä kauaa mennyt mutta se aloittamisen vaikeus on se mikä tätä hommaa aina pitkittää :D Tosin nyt olen kyllä odottanut sitä, että tiedän kuka pennuista jää varmasti kotiin ja siten saan tehtyä sillekin samalla sivut ym. Vähän tumma tosta bannerista tuli, mutta eiköhän siitä selvän saa.

Viime viikon perjantaina lähti pienimies Vantaalle omaan kotiinsa. Jare on ollut kuulemma reipas poika ❤️ Viimeinen pentu lähtee tämän viikon sunnuntaina ja se on Siro eli tästä eteenpäin Sylvi. Justiina eli nykyiseltä nimeltään Koona jää kotiin ilostuttamaan äitiänsä ja Mitsua. Keeta ei välttämättä ole ihan samaa mieltä, mutta eiköhän sekin innostu kun hoksaa miten kiva leikkikaveri Koonasta voi tulla. Mitsusta pennut ovat hieman liian rajuiksi tulleita piraijoita, jotka ei ole enää ihan hirveän kivoja leikkikavereita :D Mitsi on jäänyt vähän pieneksi ja näin alakynteen useimmiten, kun kaksi kelpipentua hyökkää niskaan kiinni. Reilua sanoisinko. Mitsu kyllä leikkii pentujen kanssa, mutta kun meno menee liian villiksi pyytää se syliin turvaan.


Koona (ent. Justiina) jäi tosiaan kotiin hyvin pitkän ja vaiherikkaan miettimisen päätteeksi. Muutaman kerran olen jo ehtinyt katua sitä miksi myin kaksi parasta (hienointa) pentua pois ja jätin tuon rimpulan kotiin :D Mutta se väri ja luonne! Kaja (ent. Kina) on väärän värinen ja Pilke (ent. Vinku) on luonteeltaan vähän turhan rauhallinen mietiskelijä. Kaikki pennut saivat niin täydelliset kodit, ettei valinnat olisi voineet mitenkään muuten mennäkkään. 
Alla muutamia kuvia Pilkkeestä, se on niin hieno ❤️ Kaikki kuvat on Emilia Paanasen ottamia. Kiitos kuvista Emilia!
Ei kommentteja: