13. lokakuuta 2012

Hetkellinen takapakki

Viime viikkoisen takapakin jälkeen aloitettiin lähes alusta kaikien liikkeiden kanssa. Saman treenin aikana kyllä päästiin ihan sille tasolle takaisin missä oltiin ennen sunnuntaista takapakkia. Epävarmuudesta ja varautuneisuudesta ei ollut mitään merkkejä, vaan Kyra oli iloinen oma itsensä, onneksi. Kapulakaan ei tuottanut ongelmia, Kyra haki sen vauhdilla, toi minulle ja teki mitä pyysin kapula suussa (istui, meni maahan, seisoi).

Tänään oli tokokurssin viimeinen kerta ja tehtiin kisaomaisesti alokasluokan liikkeet hyppyä ja seisomista lukuunottamatta. Kehässä ei saanut luonnollisestikaan palkata, joten jätin Kyralle autoon ruokakuppiin herkkuja, joka osoittautui virheeksi. Tai osoittautui virheeksi näyttää kuppi Kyralle.. Sehän ei keskittynyt kuin kyttäämään autolle päin. Teki kyllä liikkeet, mutta oikein hidastetusti ja mm. (minun mielestäni) täydellisestä täyskäännöksestä ei ollut tietoakaan.. Kyran kanssa ollaan tehty kyllä harjoiteltu niin että nami on kupissa, eikä se ole koskaan näin käyttäytynyt. Johtunee ilmeisesti siitä, että ennen olen käyttänyt toisenlaista kuppia, mutta nyt oli samallainen ruokakuppi mistä Kyra saa yleensä ruokansa.
Luoksetuloon olen erityisen tyytyväinen, Kyra laukkasi koko matkan, vaikka jälleen hitaasti. Kyralla on ollut tapana jäädä hidastelemaan ja ravaamaan loppumatka, mutta vauhtiluoksetulot ja superleikit loppuun ovat ehkä tuottaneet tulosta.

Taattua kännykamera laatua..
Arvaatkos mitä treenattiin äskettäin? Koirilla oli ruoka-aika, joko arvaat? Pikkuipanat sai mennä keittiöön portin taakse ja Kyran kanssa otin kaksi kuppia, toinen tyhjä ja toinen täysi. Tyhjän kupin laitoin lattialle ja täysinäisestä lisäsin kuppiin muutaman nappulan kerralla. Tehtiin muutama toisto istumista ja maahan menoja, palkalle pääsi vasta kun teki vauhdikkaasti. Jouduin auttamaan melko paljon, jotta tajus tehdä reippaasti mutta eiköhän keepie jossain vaiheessa hoksaa mitä siltä vaaditaan..

Ei kommentteja: