21. syyskuuta 2014

Tampere 20.9

Kiitos Sarille kuvasta ja anteeksi kuvan lainaaminen ilman lupaa.
Kuten kuvasta voi huomata Tampereen ryhmänäyttelyssä meidän seurueella meni oikein loistavasti! Kuvassa on vasemmalta oikeelle Kapo (Kyran isä) ROP-veteraani, Kyra ROP ja Keeta ROP-pentu. Kuvasta puuttuu Kyran serkku Keiko, joka oli PU3.

Keetan jalkaan ei onneksi tullut mitään näkyvää vammaa torstaisen äksidentin jäljiltä. Ei ole ontunut tai edes kävellyt mitenkään epäpuhtaasti sitten tortai-illan jälkeen. Ehkä hieman ylireagoin, mutta pidän sen nyt muutaman päivän Kyrasta erossa jotteivät riehu ihan hirveesti keskenään. Jos jalassa onkin (ja varmasti on) jonkin asteinen lihasrevähtymä niin saa parantua kunnolla ennenkuin lähtee jälleen riehumaan.

Tuomarina näyttelyssä oli Paavo Mattila.

Keetan arvostelu: "Kaunis, hyvin rakentunut pentu. Kaunis pää ja ilme. Erittäin hyvä runko. Raajaluusto voisi olla aavistuksen vahvempaa. Hyvä ylälinja ja liikkeet. Polvikulmaa voisi olla hieman enemmän. Miellyttävä käytös."

Kyran arvostelu: " Erinomainen narttu. Kaunis pää, ilme ja korvat. Kaunis kaula. Erinomainen runko ja ylälinja. Erittäin hyvin kulmautuneet raajat. Hyvä karvapeite ja liikkeet. Miellyttävä käytös. Seistessä kauniit ääriviivat."

Ryhmäkisassa tuomari koski Kyraan kerran: silitty päästä hännän juureen ja jatkoi matkaa. Ei kysellyt ikää tai mitään, joten ei tullut yllätyksenä ettei tullut ryhmäsijoitusta ;)

Ei kommentteja: