25. maaliskuuta 2015

Tuotereklamaatio

Ostin viime syksynä Keetalle Rukka Form Neon -valjaat oranssin värisenä. Eli nämä:

http://www.mustijamirri.fi/tuote/rukka-form-neon-valjas-oranssi/028834/

Kyralle joskus muutama vuosi sitten löysin kirpparilta mustat saman merkkiset ja malliset valjaat ihan uutena (laput olivat vielä kiinni) ja tykästyin niihin todella paljon. Valjaat antavat koiran etuosalle kunnolla tilaa, eivätkä hierrä kainaloita kun maharemmi menee tarpeeksi taakse. Siksi Keetankin piti saada samallaiset.

Kummatkin valjaat ovat olleet lähes päivittäisessä käytössä ostohetkestä lähtien, toiset ovat vieläkin kuin uudet ja toiset jo hieman rispaantuneet ja kuluneet. Ja kyllä, oranssit ovat huonomman ja käytetymmän näköiset vaikka ovat olleet käytössä sen vajaa puoli vuotta. Mustien käyttöikä on noin pari vuotta (en tarkalleen muista koska ne ostin), mutta ne ovat kuin uudet! Hieman kuran aiheuttamaa harmautta havaittavissa, mutta pesulla lähtisi nekin pois. Oranssien nauha on muutenkin todella heikon tuntuista, mustat ovat paljon jämäkämmät. Oransseja saa olla jatkuvasti kiristämässä kun nauha löystyy itsekseen. Näiden ongelmien kanssa olisin vielä ehkä juuri ja juuri pystynyt elämään, mutta tässä pari kuukautta sitten Keeta tuli mun viereen ja jostain syystä silitin sitä vastakarvaan. Ja mitä näinkään! Keetan iho oli ihan hennon oranssinpunainen! Paniikki meinasi iskeä, mutta tarkempi tutkimus osoitti punaisuuden olevan vain paikoissa missä valjaat ovat, joten laskin 1+1 ja totesin valjaiden olevan ehkä aiheuttaja. Olin aikaisemmin havainnut valjaiden tiputtelevan märkinä lattialle punertavanoransseja tippoja, mutta en sitten ollut ajatellut asiaa sen pidemmälle.

Oranssit valjaat ovat olleet kaapinperällä nyt parisen kuukautta jemmassa ja oranssinpunainen sävy Keetan ihosta on kadonnut. Onneksi näin, mie kun ajattelin jo kaikenmaailman ihosairauksia tuolle koiralle... Alla olevassa kuvassa valjaat ovat viidennessä kylvyssään ja aina vaan väriä lähtee.. Kuvakin hieman hämää, vesi on enemmän osanssiin päin kuin mitä kuva antaa ymmärtää.

Ei kommentteja: