30. syyskuuta 2018

Viisi viikkoa

Viisi viikkoa jo!! Enää pari viikkoa niin pennut saavat muuttaa uusiin koteihin. Toisaalta odotan sitä päivää, niin rasavillejä nää pennelit välillä on, mutta toisaalta ne on kyllä niin ihania. Haikeita fiiliksiä luvassa, kun ensimmäinen lähtee omaan kotiin ❤️
Nyt on jo varanneet pennun ottajat käyneet katsomassa pentuja ja alustavasti varanneet omansa. Kaksi narttua olisi vielä vailla omaa aktiivista kotiaan. Pitäisi ehkäpä mainostaa niitä jossain muuallakin kuin täällä blogissa, jotta niitä ei kaikkia tartte jättää kotiin. Olen vaan ollut pessimistinen siitä että pennut jäisivät henkiin. Kaikkea kun voi tapahtua vielä ensimmäisten viikkojen aikana.

Pentutarkki ja sirutus on varattu keskiviikkona 10.10. Eläinlääkäri tulee tänne meille kotiin tekemään  tarkin ja sirutuksen. Ensi viikon olen vielä töissä ja sitten olen kaksi viikkoa kesälomalla, vai pitäisikö sanoa syyslomalla? Saa olla viimeiset viikot pentusten kanssa koko ajan. Luvassa olisi autoreissu "mummilaan" ja tutustuminen siellä uusiin tiloihin ja asioihin. Ensimmäisellä lomaviikolla pitäisi tehdä päätöksiä sen suhteen kumpi tytöistä jää kotiin. Tällä hetkellä näyttää vahvasti silti, että kotiin jäävä on vihreäpantainen, mutta oma mielipide on muuttunut aikas monta kertaa tässä viikkojen aikana :)
Kinan lempiasento nukkua
Ulkoilua ollaan yritetty harrastaa joka päivä ainakin kerran pentujen kanssa. Tänään pääsivät ihan vapaana juoksemaan, kun Jaren tulevat omistajat olivat pentuja katsomassa. Yleensä ovat pentuaitauksessa, ihan vain sen takia että on helpompi yksin hallita tuota laumaa. Pennut kun helposti yrittävät tunkea talon rappusten alle ja sinnehän ei sitten pääse kuin sellaisesta pienestä kolosta.. Kiva todeta, että pentu on jumissa rappusten alla. Olen kyllä vienyt niitä ihan pareittainkin ulos, niin saavat juosta koko pihassa vapaana. Silloin ei tule sitä vetoa pennuille ulko-ovelle, kun en mene hakemaan toisia pentuja sisältä.




Mitsusta on tullut erittäin hyvä leikkitäti pennuille. Se leikkii ja peuhaa penneleitten kanssa niin hienosti. Keeta vahvii kyllä tarkasti mitä Mitsu pentujen kanssa tekee, mutta antaa sen leikkiä. Keeta itse ei leiki pentujen kanssa, tuntuu että se on jo aivan totaalisen kyllästynyt niihin. Se hoitaa vain pakolliset hoitotoimenpiteet eli tällä hetkellä ainoastaan käy juottamassa niitä. Sekin on Keetan mielestä pakollinen paha, joka suoritetaan vain niin kauan kun pennut pitävät hampaansa irti tissistä. Ei sen onneksi enää kauaa tarvitse pentuja kestää.

Ei kommentteja: