12. toukokuuta 2013

Näytelmiä ja tuplasti hyllyjä

Lauantaina oltiin koko lauman kanssa Virroilla mätsärissä. Ajatuksena oli aluksi mennä vain Minin kanssa, mutta ilmoitin kuiteskin kaikki kun olivat kerran mukana :)
Mätsäri oli erittäin hyvin järjestetty ja pienillä järjestelyillä sain vietyä kaikki koirat pari kisaan itse. Ensimmäisenä kehään asteli Mersu. Mummelin kanssa on aina niin hauskaa, se esiintyy omalla tavallaan erittäin hyvin ja nauttii siitä kun tehdään kaksistaan jotain. Ja saa herkkuja ;) Mersun kanssa ei olla juurikaan näyttelykäyttäytymistä harjoiteltu, ja se näkyi. Mersu ei osaa seistä nätisti paikoillaan, vaan se joko pyörii, hyörii tai kaivaa (seisoo takajaloillaan ja kaivaa etujaloillaan ilmaa). Meitä vastassa oli muistaakseni russeli joka esiintyi nätisti ja ajattelinkin sen saavan punaisen kun on niin rauhallinen. Mutta ei, tuomari antoi punaisen meille, koska on niin iloinen vanhus :)

Minin vuoro oli seuravaksi ja minimäiseen tyyliin hieman jännitti ja haukkuakin piti. Esiintyi kyllä ihan hyvin, häntä oli alhaalla, mutta ei kuiteskaan koipien välissä. Liikkeessä piti hännän hienosti ylhäällä ja liikkui rennosti ja iloisesti. Vastaan saimme tutun corgipojan, jostain syystä tuomari tykästyi Miniin ja saimme punaisen.
Kaverikuva..
Kyran vuoro oli viimeisenä ja se esiintyi omalla varmalla tavallaan loistavasti. Vastassa oli berni, jota jännitti hieman liikaa.. Meille punainen nauha. Kyran turkki on ihan hirveässä kunnossa tällä hetkellä, se ei toki mätsärissä vaikuta, mutta ensi viikon päästä pitäisi mennä erkkariin....

Pienten punaisten nauhan saaneiden kehässä Jaana esitti Mersun ja minä Minin. Minillä oli jo vähän väsy ja kuuma, joten sitä ei enää hirveesti kiinnostanut se touhu. Mersu meni yllättävän kivasti (ja kiltisti) vieraan ihmisen kanssa. Kummallekaan ei sijoitusta. Kyran kanssa isojen punaisten ryhmästä jouduttiin melko nopeasti pihalle. Eli ei sijoituksia kenellekään, mutta saatiin kuiteskin osallistumisesta palkinnoksi kolme ruokapussukkaa.
Vähän parempi kaverikuva
Sunnuntaina eli tänään oli herätys kuuden aikaan aamulla ja matka kohti Jyväskylän agilitykisoja alkoi 6.45. Tuloksilla ei kehumista, mutta fiilis kisojen jälkeen on loistava.
Ensimmäisellä radalla ohjaaja unohti ohjata koiran kunnolla aalle, joten kielto ja Mini ehti sännätä jo seuraavalle esteelle ennenkuin tajusin sen tulleen aasta ohi.. ->hylky. Muuten ei mitään ongelmaa, paitsi että Minnin keppien aloitus oli jotain aivan uskomattoman hienoa! <3 Kukahan sen on noin taitavaksi opettanut :)
Toisella radalla Mini säntää väärälle esteelle eikä ohjaaja tee/sano mitään estääkseen tämän tapahtuva.. --> hylky. Mutta koira on aivan älyttömän upea!
Väsynyt pikkumusta nukahti norsun kainaloon <3
Minillä oli kummallakin radalla sellanen supervauhti päällä ja sitä fiilistä mikä sen kanssa on radalla, on vaikea kuvailla. Se on vaan niin ihanaa kun voi luottaa toiseen sataprosenttisesti, jos vain itse ohjaa ja kertoo ajoissa mihin ollaan menossa.










Ei kommentteja: