4. toukokuuta 2013

Kisoja ja näytöksiä

Sunnuntaina 28.4 oltiin Seinäjoella agilitykisoissa Minin kanssa. Siellä oli kaksi agilityrataa ja yksi hyppäri, tuomarina Minna Räsänen ja tuomariharjoittelijana agiradoilla Tomas Berglund. Kaikki radat olivat oikein mukavia, eivät mitään kauhean vaikeita. Kummallakin agilityradoilla ohjaajan mokien takia tuloksena hylkäytyminen. Jälleen ohjaaja olettaa eikä ohjaa.. Koskahan sitä oppisi?!
Hyppärille saatiin, pienistä ongelmista huolimatta, ihan hyvä fiilis ja täysiä vedettiin nollalla maaliin, mutta muutama sekuntti yliaikaa. Mini menee jo nyt mielestäni todella lujaa radalla, mutta uskon silti noiden muutamien sekuntien olevan kirittävissä.
Noista "pienistä" ongelmista kirjoitan joskus lisää ihan omassa postauksessa..

1.5 oli Virroilla vappurieha ja siellä oli hevoskatrilliesitys sekä agilitynäytös. Ne kaksi puoliveristä ja kaksi suomenhevosta olivat kertakaikkiaan älyttömän upeita! Heppailukuume senkun vain kasvoi entisestään. Olen ollut parisen vuotta ilman hevosia ja tällä hetkellä mieli takaisin hepan selkään on erittäin kova ja tuo näytös ei ainakaan laannuttanut sitä yhtään. Ongelma, tai hidaste ratsastustunnin varaamiseen on se ettei minulla ole kenkiä. Vanhat ovat ihan rikki ja uusia en ole vielä saanut ostettua.
Agilitynäytöksessä Mini näytti miten pikkumusta kiitää loistavasti esteiden yli ja Kyra näytti mitä tapahtuu kun hallinta katoaa ohjaajan ja koiran väliltä.. :)
Kyra meni tosiaan sinne mihin nenä näytti välittämättä tuontaivaallista mun sanomisistani, eli putkeenputkeenputkeen.

Ei kommentteja: